Direcció

Coordinació acadèmica i institucional

Dra. Heidrun Panhofer

Dra. Heidrun Panhofer

Co-fundadora, ex – presidenta i membre supervisor de l’Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia – ADMTE.

Doctorada en DMT, University of Hertfordshire, Anglaterra. Màster en DMT, Laban Centre for Movement and Dance, London City University, Anglaterra. Compiladora del primer llibre de DMT en llengua castellana «El cos en psicoteràpia. La teoria i pràctica de la Dansa Moviment Teràpia» i numerosos altres publicacions al camp. Docent en diversos formacions en DMT a Europa.

Dra. Neus Barrantes-Vidal

Dra. Neus Barrantes-Vidal

Catedràtica del Departament de Psicologia Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona. Psicòloga clínica i doctora en Psicologia.

Màster en Psicologia Clínica en Adults (UB) i Màster en Psicopatologia Infanto-juvenil (UAB). Títol d’Especialista en Psicologia Clínica. Dirigeix el Grup de Recerca Consolidat “Interacció Persona-Ambient en Psicopatologia” (reconegut per la Generalitat de Catalunya). Ha estat distingida amb el premi de recerca ICREA Acadèmia de la Generalitat de Catalunya.

Secretaria

master.dmt@uab.cat
Skype:  Master Danza Movimiento Terapia

Assumpta Ratés

Atenció i suport
al estudiant

Queralt Oriol

Coordinadora de pràctiques,
Gestió del Facebook & Instagram

Equip Pedagógic

Docents vivencials, docents supervisors i tutors.
Es reuneix de manera regular per supervisar el desenvolupament i creixement personal dels estudiants.

Aquest curs ha estat dissenyat d'acord amb

les normes de l'ADMTE (Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia). Des del 2007 forma part d'ECARTE (European Consortium for the Arts in Education), la xarxa Europea per a cursos universitaris en Teràpies Creatives.

UAB CEI |Campus de Excelencia Internacional

La UAB es una universitat capdavantera que imparteix una docència de qualitat, diversificada, multidisciplinària i flexible, ajustada a les necessitats de la societat i adaptada als nous models de l'Europa del coneixement. La UAB és reconeguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca. © 2003-22 Master en Danza Moviment Teràpia - Universitat Autònoma de Barcelona