Direcció

Coordinació acadèmica i institucional

Dr. Jordi Obiols

Dr. Jordi Obiols

COORDINADOR

Coordinador 3r Cicle del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut.

Catedràtic del Departament de Psicologia de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de la Personalitat, l’Avaluació i de Tractaments Psicològics.

Dra. Heidrun Panhofer

Dra. Heidrun Panhofer

COORDINADORA DEL MÀSTER I POSTGRAU EN DMT

Co-fundadora, ex – presidenta i membre supervisor de l’Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia – ADMTE. Doctorada en DMT, University of Hertfordshire, Anglaterra. Màster en DMT, Laban Centre for Movement and Dance, London City University, Anglaterra. Compiladora del primer llibre de Dansa Moviment Teràpia en llengua castellana «El cos en psicoteràpia. La teoria i pràctica de la Dansa Moviment Teràpia». Docent en diversos màsters en DMT a Espanya i altres països.

Secretaria

Dimarts & dijous: 16h30 – 18h30 | Telèfon: 93 586 8028 |Skype:  Master Danza Movimiento Terapia

Rosa Mongay

Personal Administratriu
Informació per a estudiants. Edifici de Estudiants (R-127).

Queralt Oriol

Gestió del Facebook

Equip Pedagógic

format per docents vivencials, docents supervisors i tutors, es reuneix de manera regular per supervisar el desenvolupament i creixement personal dels estudiants

Aquest curs ha estat dissenyat d'acord amb

les normes de l'ADMTE (Associació Espanyola de Dansa Moviment Teràpia). Des del 2007 forma part d'ECARTE (European Consortium for the Arts in Education), la xarxa Europea per a cursos universitaris en Teràpies Creatives.

DIMARTS & DIJOUS: 16h30 - 18h30
Edifici Agora Plaça Cívica
Recepció 1ª planta 08193 Bellaterra (Barcelona)

SECRETARIA

UAB CEI |Campus de Excelencia Internacional

La UAB es una universitat capdavantera que imparteix una docència de qualitat, diversificada, multidisciplinària i flexible, ajustada a les necessitats de la societat i adaptada als nous models de l'Europa del coneixement. La UAB és reconeguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca. © 2017 Master en Danza Moviment Teràpia - Universitat Autònoma de Barcelona